Kiinteistöautomaatiota aliurakointina.

Järvi-Suomen ATK-palvelu tmi tarjoaa kattavat kiinteistöautomaatiopalvelut Virroilla ja muualla Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Teemme kiinteistöautiomaatioasennuksia pääosin aliurakointina Schneider Electricille.

Teemme monipuolisia automaatioasennuksia kaikenlaisiin kiinteistöihin, niin julkisen puolen rakennuksiin, yrityskohteisiin kuin koteihinkin. Automaatioasennukset ammattitaidolla. Teemme esimerkiksi lämmönjakoon, ilmanvaihtoon sekä käyttöveteen liittyvät automaatioasennukset. Myös oviin, valaistuksiin sekä hälytysjärjestelmiin liittyvät automaatioasennukset onnistuvat meiltä!

Kartoitus paikan päällä kohteessa

Hälytysjärjestelmät, kulunvalvontajärjestelmät – meiltä saat muun muassa ne! Kiinteistövalvontaan liittyvät järjestelmät ja laitteistot niin koteihin, vapaa-ajan asuntoihin kuin yrityskiinteistöihinkin saat Järvi-Suomen ATK-palvelulta! Toimimme Virtain lisäksi muualla Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla, kuten Ähtärissä ja Alavudella. Saat meiltä kaiken kiinteistövalvontaan liittyvän aina suunnittelusta laitteisiin ja niiden asennuksiin. Asennuksen jälkeen testaamme järjestelmien toimivuuden.


Tulemme tarvittaessa paikan päälle kohteeseen kartoittamaan kiinteistösi valvontavaatimukset. Sen jälkeen ollaan lähempänä kiinteistösi turvallista tulevaisuutta! Kysy rohkeasti lisää!